Θεατρική παράσταση “Το δώρο της παπλωματούς”

Αργία – Επέτειος του Όχι
15 Οκτωβρίου, 2015
Ενημέρωση για τον Άγιο Αρτέμιο από τους ιερείς της ενορίας μας
24 Οκτωβρίου, 2015
Εμφάνιση όλων

Θεατρική παράσταση “Το δώρο της παπλωματούς”

Οι μαθητές θα πάνε να δουν τη  Θεατρική παράσταση ” Το δώρο της παπλωματούς” στις 5 Νοεμβρίου 2015.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Το αγαπημένο παραμύθι, του Τζέφ Μπριμπό, «Το δώρο της Παπλωματούς», σε μια διασκευή του Πέτρου Κονόμου, είναι το έργο που θα δούμε. Μια παιδική θεατρική παραγωγή που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών. Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 3 εως 103 χρόνων!

Μια γενναιόδωρη παπλωματού με «μαγικά» δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μαζεύει συνέχεια δώρα από το λαό του, έχει καταφέρει να μαζέψει στο παλάτι του όλους τους θησαυρούς του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν τον ικανοποιεί και έτσι ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο.
Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις;
Μπορεί η παπλωματού να διδάξει τον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας;
Κι αυτός τελικά, τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους;

Τη διασκευή και σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου, την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Η κατασκευή των κοστουμιών ανήκει στη Μιρέλα Χατζηχριστοδούλου και η κατασκευή του σκηνικού είναι του Δημήτρη Δημητρίου.

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί Πέτρος Κονόμου, Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης, Πέτρος Τίγρης, Θέμις Ππόλου και Ξάνθια Αργυρού

Comments are closed.